Consultatie gastroenterologie?

Consultatie gastroenterologie?

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian, medic specializat in gastroenterologie , endoscopie digestiva si hepatologie, medic primar boli interne,  cu peste 35 de ani de practica medicala, incepand cu stagiatura (in Bucuresti la spitalele “Dr I Cantacuzino”, Colentina), medicina de familie la tara, rezidentiat la Institutul National de Expertiza medicala si Recuperarea a Capacitatii de munca Bucuresti si Institutul National de Medicina Sportiva, medic specialist si primar de peste 26 de ani si terminand cu doctoratul in stiinte medicale.

De peste 26 de ani lucrez la Spitalul Fundeni avand si activitate didactica, fiind sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale .

De o perioada, pentru a scapa de aglomeratia de la spital,  ofer consultatii medicale cu plata in scop de diagnostic, second opinion  in sistem  privat in Bucuresti la clinica Sante.

In articolul urmator va voi prezenta cateva date despre indicatiile consultului gastroenterologie in functie de situatiil pe care le intalnesc relativ frecvent la bolnavii pe care ii consult la spital sau in sistemul privat.

Cele mai frecvente situatii pe care la vad la consultatii si pentru  care va puteti programa sunt urmatoarele

In aceste situatii, o consultatie v- ar putea ajuta la precizarea unui diagnostic corect.

Ce trebuie sa faci atunci cand ai o problema de gastroenterologie (esofag, stomac, intestine, ficat, pancreas, colecist, etc)?

Daca aveti o problema digestiva, de ficat sau pancreas nu fiti disperat, dar nici sa neglijati o situatie trenanta uneori grava.

Va spun din experienta de peste 35 de ani pe care o am ca orice situatie medicala poate fi lamurita, iar  daca apelezi la un medic gastroenterolog sau hepatolog bun in timp util ea poate fi si rezolvata, trebuie doar sa cauti specialistul potrivit situatiei respective. Situatiile simple pot fi lamurite practic de orice specialist, iar pentru cele mai … ciudate trebuie apelat la un specialist cu experienta, care a vazut multe in carierea lui,

 

Cel mai corect lucru este sa faci asa cum faci cand observi ca se scurge putin ulei la masina , nu o lasi sa crape motorul ci  mergi la mecanic. Este normal sa ai aceeasi grija de propriul organism, mai ales ca piesele de schimb  nu exista.

Daca datele de pe site v-au fost folositoare, este foarte bine, inseamna ca nu am scris degeaba, Daca credeti ca problema dvs de sdanatate necesita o evaluare medicala directa si doriti o programare la un consult medical, il puteti solicita la 0758 751 841 sau  aici sau non-stop  la programaredrditoiu@yahoo.com, dar se poate face programare si direct prin butonul din josul stanga al ecranului telefonului mobil.

 

 

3 comentarii la „Consultatie gastroenterologie?

  1. Buna ziua domnule doctor m-ar interesa si pe mine sa stiu daca cumva se poate sa va deplasați si in al oraș pt a putea vedea
    si consulta un pacient aflat internat in spital suferind de ciroza umeda….precizez ca este o urgenta si avem nevoie d sfatul dumneavoastra..Multumesc

  2. Buna ziua d-le doctor.Am transaminazele marite si am fost la dr gastroent.si mi-a gasit ceva pietre mici la fiere,ficatul este normal,putin gras si 5 cm omogen.mo-a dat tratament pt 3 luni cu Omega 3 cu Vit. Evit;,Stoptoxin;Bileclar ;Hepaid Forte .Mi-a zis 3 luni sa fac acest tratament ,dupa care repet analizele si daca tot ies marite transaminazele trebuie operata fierea.Dar eu nu am probleme adica simptomele de amar in gura dim.sa ma doara capul….Oare nu trebuie facute alte investigatii?? Va rog sa ma indrumati..ce investigatii trebuie sa fac?? Va rog din suflet.Multumesc tate mult.

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0758 751 841 Programare-apasa
Programare
Adresa clinicii