Cabinet de gastroenterologie si hepatologie dr Ditoiu in Clinica Sante str Magura Vulturului 87 sector 2 Bucuresti

Consultatie gastroenterologie de urgenta

Pentru pacientii care se grabesc, incercam sa retinem locuri pentru a fi consultati rapid.

Facem tot efortul incat consultatiile de urgenta sa se faca in ziua solicitarii  sau in zilele imediat urmatoare, la pretul unei consultatii normale (150 lei sau 300 lei in functie de tipul consultatiei – initiala sau de control).

PRETURI CONSULTATII SI CONTROALE    Programari  0758 751 841

  • Consultație initiala gastroenterologie sau hepatologie –  300 lei (sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit sau tratamentul prescris deja nu este eficient si au nevoie uneori de o a doua opinie medicala). Consultatia initiala este prima consultatie sau alta dar la mai mult de 4 luni de la alta consultatie
  • Consultatie de control – 150 lei. Sunt persoane cu boli cronice care au fost vazuti o odata si au nevoie de un control sau doua dupa prima consultatie pentru a vedea evolutia (bolnavi cu ciroza, ulcer, hiperaciditate, alte boli de ficat sau colecist ,etc. Pentru a facilita urmarirea acestor bolnavi sub tratament s-a putut reduce  pretul consultatiei de control la 150 de lei pentru orice control în următoarele 4 luni de la o consultatie initiala. 
  • Consultatia de urgenta (consultul se face in ziua solicitarii sau in zilele imediat urmatoare) are acelasi pret ca o consultatie normala (150 sau 300 lei). Daca va grabiti din diferite motive, puteti solicita o consultatie de urgenta la acelasi pret cu o consultatie obisnuita, tot din aceste motive la telefon se raspunde si in weekend.
  • Perioada obisnuita de asteptare de la solicitare telefonica pana la consultatie este de 0 – 10  zile de la solicitare. Deoarece in acest moment lucrez numai in sistemul privat de sanatate, timpul imi permite sa raspund la toate solicitarile in functie de nevoile pacientilor. Cred ca suntem singura clinica in care in caz de nevoie consultatia se poate face chiar in aceeasi zi cu solicitarea, la acelasi pret.
    urgente-gastroenterologie-bucuresti

In pretul consultatiei intra si urmatoarele:

  • Interpretarea examinarilor medicale anterioare, a biletelor de externare si  analizelor dvs deja existente-  a doua opinie medicala – gratuit
  • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in 30 de zile de la recomandarea analizelor
  • Recomandare regim alimentar personalizat- gratuit.
  • Recomandare tratament  personalizat- gratuit

Cine sunt?

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian absolvent de facultate cu in 1982 cu “Magna cum laude” media generala zece, primul pe tara, sef de promotie, specializat ulterior in medicina interna, apoi gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva.

Am 37 de ani de experienta medicala, din care 29 de ani  la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din Bucuresti unde am ingrijit peste 100.000 de bolnavi cu  boli  de gravitate diferita specifice acestui spital.

Am  tot 29 de ani de munca la Universitatea de medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti ca sef de lucrari, pregatind pentru profesia medicala studentii la medicina, medicii rezidenti si specialisti.

In prezent imi folosesc aceasta experienta avand un cabinet de consultatii de gastroenterologie in Clinica Sante din Bucuresti, pe strada Magura Vulturului nr 87 sector 2.

PROGRAMARI – 0758 751 841

Secretara facand doar programarile mele, raspunde  rapid zilnic orele 8-20, inclusiv in weekend (pentru programarile solicitate de ugenta).

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Programari telefon
Spre clinica
%d blogeri au apreciat: