Cabinet de gastroenterologie si hepatologie dr Ditoiu in Clinica Sante str Magura Vulturului 87 sector 2 Bucuresti

Consultatie gastroenterologie de urgenta

Pentru pacientii care se grabesc, incercam sa retinem locuri pentru a fi consultati rapid.

Consultatiile de urgenta se fac in ziua solicitarii  sau in zilele imediat urmatoare, la pretul unei consultatii normale (200 lei sau 400 lei in functie de tipul consultatiei – initiala sau de control).

PRETURI CONSULTATII SI CONTROALE    Programari  0758 751 841

 • Consultație initiala gastroenterologie sau hepatologie –  400 lei (sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit sau tratamentul prescris deja nu este eficient si au nevoie uneori de o a doua opinie medicala). Consultatia initiala este prima consultatie sau alta dar la mai mult de doua luni de la alta consultatie
 • Consultatie de control – 200 lei. Sunt persoane cu boli cronice care au fost vazuti o odata si au nevoie de un control dupa prima consultatie pentru a vedea evolutia (bolnavi cu ciroza, ulcer, hiperaciditate, alte boli de ficat sau colecist ,etc. Pentru a facilita urmarirea acestor bolnavi sub tratament s-a putut reduce  pretul consultatiei de control la 200 de lei pentru un control în următoarele patru luni de la o consultatie initiala. 
 • Consultatia de urgenta (consultul se face in ziua solicitarii sau in zilele imediat urmatoare) are acelasi pret ca o consultatie normala (200 sau 400 lei). Daca va grabiti din diferite motive, puteti solicita o consultatie de urgenta la acelasi pret cu o consultatie obisnuita,
 • Desi lucrez zilnic si vad zilnic 20 de pacienti, datorita solicitarilor numeroase perioada obisnuita de asteptare este destul de lunga , cca 1-2 saptamani de la solicitare telefonica pana la consultatie .In cazul in care va grabiti, spuneti acest lucru secretarei si  zilnic 1=2 bolnavi renunta la  programare, asfel ca in caz de nevoie consultatia se poate face chiar in aceeasi zi cu solicitarea, la acelasi pret.

In pretul consultatiei intra urmatoarele:

 • Anamneza– discutia cu bolnavul furnizeaza foarte multe date utile pentru diagnostic. Si atunci cand mergi cu masina la mecanic, ii spui ce ai constatat ca ar fi anormal in functionarea masinii , el nu poate verifica absolut tot la masina.
 • Examinarea completa a bolnavului- furnizeaza date utile diagnosticului, medicul avand deja o parere despre posibilul diagnosticul din discutia pe care a avut-o mai inainte cu bolnavul
 • Interpretarea  analizelor dvs deja existente- a doua opinie medicala
 • Recomandare de explorari suplimentare – doar atunci cand este cazul
 • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in prima luna de la recomandarea analizelor. De obicei evaluarea rezultatelor se face gratuit pe email, nu mai este nevoie sa revenit cu analizele la clinica.
 • Diagnostic medical sau a doua opinie medicala, bazate pe elementele mai sus mentionate
 • Recomandare regim alimentar personalizat
 • Recomandare tratament personalizat
 • Recomandari pentru controalele urmatoare, chiar daca nu vor fi facute la noi

Cine sunt?

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian absolvent de facultate cu in 1982 cu “Magna cum laude” media generala zece, primul pe tara, sef de promotie, specializat ulterior in medicina interna, apoi gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva.

Am peste 40 de ani de experienta medicala, din care 29 de ani  la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din Bucuresti unde am ingrijit peste 100.000 de bolnavi cu  boli  de gravitate diferita specifice acestui spital.

Am  tot 29 de ani de munca la Universitatea de medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti ca sef de lucrari, pregatind pentru profesia medicala studentii la medicina, medicii rezidenti si specialisti.

In prezent imi folosesc aceasta experienta avand un cabinet de consultatii de gastroenterologie in Clinica Sante din Bucuresti, pe strada Magura Vulturului nr 87 sector 2.

PROGRAMARI – 0758 751 841

Secretara facand doar programarile mele, raspunde  rapid zilnic orele 8-20

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROGRAMARE
CLINICA harta
%d blogeri au apreciat: