Cabinet de gastroenterologie si hepatologie dr Ditoiu in Clinica Sante str Magura Vulturului 87 sector 2 Bucuresti

Termeni si conditii .Copyright © !

Termeni si conditii

PRELUAREA DE MATERIALE DE PE SITE

Acest site este destinat pacientilor, studentilor la medicina si medicilor pentru utilizare personala, non-comerciala.

Materialul este original, elaborat de dr Ditoiu cu efort si consum important de timp.

Toate materialele postate se supun legilor privitoare la dreptul de proprietate intelectuala.

Continutul acestui site se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Este interzisa modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, reproducerea, publicarea, inregistrarea/licentierea, creearea de texte derivate, transferul sau vanzarea oricarei informatii postate pe site, fara acceptul scris prealabil al proprietarului site-ului.

Preluarea materialelor pe alte site-uri se poate face in urmatoarele conditii:

1. Existenta acceptului de preluare scris anterior din partea autorului. Acest accept se poate obtine prin postarea solicitarii la „comment” la aceasta pagina.

2. Se poate prelua titlul si maximum cinci fraze din material, urmat obligatoriu de link functional catre sursa de preluare (www.hepatite.ro); acest link trebuie sa fie  INDEXABIL de Google.

3. Citarea continutului site-ului se poate face tot in conditiile de la punctul 2 – link functional indexabil de Google

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este interzisa.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la programaredrditoiu@yahoo.com

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

Ne m sa asiguram confidentialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor noastre.

Va multumesc pentru intelegere.

Dr Ditoiu Alecse Valerian , medic specializat in gastroenterologie si hepatologie

Realizator hepatite.ro

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROGRAMARE
CLINICA harta
%d blogeri au apreciat: