Daca aveti astfel de probleme va puteti programa pentru o a doua opinie medicala la Dr Ditoiu, medic cu 30 de ani de experienta la Spitalul Fundeni. Secretariat 0758751841 (8-20)
Analize medicale uzuale

Analize medicale uzuale

Care sunt analizele recomandate pentru ficat?

Desi analizele pentru explorarea ficatului sunt oarecum standardizate, fiecare bolnav de ficat are anumite caracteristici, anumite.. sensibilitati care fac ca o schema de investigatii corecta sa i se potriveasca mai bine, iar alta mai putin bine. Medicul curant trebuie sa aleaga schema care i se potriveste cel mai bine bolnavului pe care il are in fata sa, situatiei sale din acel moment. Pentru a recomanda aceasta schema potrivita unui anumit bolnav, medicul este ajutat de lucrurile pe care le-a invatat in cei 6 ani de facultate, in anii de rezidentiat, de datele teoretice din studiile clinice, dar si mai mult il ajuta experienta medicala (ca de altfel in orice alta meserie) si luarea in calcul a tuturor caracteristicilor bolnavului pe care il consulta. Daca toti bolnavii cu o anumita boala s-ar investiga la fel, se poate lua o schema de pe internet, si se rezolva problema, fara sa iei in calcul caracteristicile bolii la persoana respectiva..

Despre mine

Sunt Dr Ditoiu M Alecse Valerian, medic primar boli interne, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, sunt doctor in medicina cu peste 37 de ani de practica medicala, incepand cu medicina de familie la tara si terminand cu doctoratul.

Am 30  de ani de exeprienta la Spitalul Fundeni ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale si aceeasi perioada la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, .

De peste 10 ani am mai multe siteuri care ofera gratuit informatii medicale celor interesati in mii de articole redactate la un nivel de intelegere mediu www.hepatite.ro, www.despreboli.ro, www.clinicagastroenterologie.ro si www.helpme.ro. Sunt mii de ore de munca de adunare a materialelor, redactare, verificare si reverificare a textelor si punere la zi a articolelor medicale (care trebuiesc aduse la zi permanent)

De ceva timp am un cabinet de consultatii gastroenterologie si hepatologie in clinica Sante Bucuresti.

Daca aveti nevoie  de o a doua opinie medicala pentru problemele dvs de sanatate, puteti solicita o programare la consultatie pentru dr Ditoiu  la numarul de telefon de pe site 0758 751 841,  sau direct apasand butonul din josul ecranului stanga al telefonului mobil- in dreapta aveti butonul cu harta localizarii clinicii -, sau prin formularul de solicitare programare on line care este in partea dreapta sus a paginii de web

 

6 comentarii la „Analize medicale uzuale

  1. Buna ziua,

    Daca mi s-a facut injectie cu 2 fiole de dexametazona pt o alta afectiune tranzitorie(diplopia),aceasta disparand apoi ,e posibil sa-mi fi influentat evolutia hepatitei cronice cu virus B aceasta dexametazona sau este insuficienta cantitatea de dexametazona sa-mi provoace modificari in evolutia hepatitei B?

  2. Ce inseamna daca undeva la analize AcHbs>10,si altundeva AcHbs<2(aici laboratorul nelucrand peste 14 zile,si nu a fost analizata imediat proba de sange)?Care laborator analizeaza gresit,de nu corespund valorile?Stiam ca odata formati AcHbs nu au cum sa mai dispara,ramai toata viata cu ei?Asa se poate intampla intre laboratoare sa iasa valori diferite,chiar si la viremie?

  3. Buna ziua. Durerile de cap pot fi din cauza pancreasului sau a bilei ? Pe sotul meu il doare foarte tare, mai nou il doare aproape dupa fiecare masa. Dna de de familie a spus ca nu este nimic doar un pic colesterol marit. Ce ne indrumati ? Cu respect A Bobora

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROGRAMARE
CLINICA harta
%d blogeri au apreciat: