Daca aveti astfel de probleme va puteti programa pentru o a doua opinie medicala la Dr Ditoiu, medic cu 30 de ani de experienta la Spitalul Fundeni. Secretariat 0758751841 (8-20)

Preturi programari, contact

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian, absolvent de facultate cu media generala zece, medic specialist gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva cu 40de ani de experienta medicala, din care 29 de ani  la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din Bucuresti unde am ingrijit peste 100.000 de bolnavi.

De ceva timp am un cabinet de consultatii de gastroenterologie la parter in  Clinica Sante din  Bucuresti, pe strada Magura Vulturului nr 87 sector 2.

PROGRAMARI CONSULTATIE   gastroenterologie sau hepatologie 0758 751 841

PRETURI

 • Prima consultație gastroenterologie sau hepatologie –  400 lei (sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit si au nevoie uneori de o a doua opinie medicala)
 • O consultatie de control în următoarele 4 luni – 200 lei (sunt persoane cu boli cronice care au nevoie de urmarire sub tratment)- s-a putut reduce  pretul consultatiei de control, deoarece in acest moment lucrez numai in sistemul privat de sanatate, iar timpul imi permite sa raspund la mai multe solicitari .
 • Perioada obisnuita de asteptare pana la consultatie este de 20-30  zile de la solicitare, dar in caz de urgenta chiar in aceeasi zi cu solicitarea, la acelasi pret. Imi organizez timpul astfel incat sa raspund cat mai prompt solicitarii dvs

Din cele de mai sus sper ca reiese ca eu fac tot posibilul pentru a asigura o asistenta medicala cat mai prompta, folosind timpul meu adaptat pe politica de preturi stabilita de firma.

 • Perioada de asteptare pentru consultatie este de obicei de 20-30 de zile, dar speram sa o reducem
 • In pretul consultatiei intra urmatoarele:

  • Anamneza– discutia cu bolnavul furnizeaza foarte multe date utile pentru diagnostic. Si atunci cand mergi cu masina la mecanic, ii spui ce ai constatat ca ar fi anormal in functionarea masinii , el nu poate verifica absolut tot la masina.
  • Examinarea completa a bolnavului- furnizeaza date utile diagnosticului, medicul avand deja o parere despre posibilul diagnosticul din discutia pe care a avut-o mai inainte cu bolnavul
  • Interpretarea  analizelor dvs deja existente si  a doua opinie medicala (majoritatea centrelor medicale au pret dublu pentru a doua opinie medicala- verificati pe net-)
  • Recomandare de explorari suplimentare – doar atunci cand este cazul
  • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in prima luna de la recomandarea analizelor. De obicei evaluarea rezultatelor se face gratuit pe email, nu mai este nevoie sa reveniti cu analizele la clinica , mai ales ca majoritatea bolnavilor pe care ii vad nu sunt din Bucuresti si multi nu sunt din Romania
  • Diagnostic medical sau a doua opinie medicala, bazate pe elementele mai sus mentionate
  • Recomandare regim alimentar personalizat
  • Recomandare tratament personalizat
  • Recomandari pentru controalele urmatoare, chiar daca nu vor fi facute la noi

PROGRAMARI PENTRU CONSULTATIE GASTROENTEROLOGIE SI HEPATOLOGIE  FORUM

Cum se poate face o programare la consultatie?

Programarile  la consultatie (gastroenterologie sau hepatologie) in privat se pot face telefonic la numarul 0758 751 841.

Cand se poate telefona pentru programare?

Orarul pentru programarile  telefonice este   8-20 in orice zi,in caz de necesitate  secretara mea răspunde rapid  la telefon.

Am incercat sa fac o programare la o consultatie la alta clinica din Bucuresti si am gasit loc peste opt saptamani la pretul de 500 lei, iar in urgenta la 600 lei, mi se pare foarte mult si pentru perioada de asteptare si ca pret. In cat timp voi fi consultata de dr Ditoiu  de la data solicitarii programarii?

Perioada obisnuita de asteptare pana la consultatie este destul de mare si la noi pentru ca sunt foarte multe solicitari, dar deoarece am vazut ca sunt persoane care vor o programare mai rapida, incercam sa retinem zilnic un loc pentru astfel de solicitari de urgenta uneori chiar in aceeasi zi cu solicitarea, la acelasi pret.

MA GRABESC, AM AFLAT UN DIAGNOSTIC GRAV SI IMI ESTE FRICA. FACETI SI PROGRAMARI IN URGENTA? LA CE PRET?

Desi nici o clinica din Bucuresti nu face programari in urgenta, printr-o organizare judicioasa a programului la noi se fac si programari in urgenta, cu consultatie deseori chiar in ziua programarii (avem rezervate locuri pentru urgente) sau in zilele imediat urmatoare. Spuneti-i secretarei ca va grabiti si ea va face tot posibiliul ca in 1-3 zile sa va chema la consultatie

Scopul programarilor in urgenta fiind doar de a onora cat mai repede solicitarile neasteptate, pretul este acelasi ca la programarile initiale obisnuite, 400 lei, iar a consultatiei de control in primele 4 luni de la prima consultatie de 200 lei

In  experienta de mai multi ani in sistemul privat de sanatate am avut numeroase solicitari de programare rapida din diferite motive

 • persoane care pleaca din Bucuresti sau care sunt in trecere prin oras
 • persoane care au un rezultat de analiză,CT,etc, sunt îngrijorare sau nu știu cât de grav este si vor rapid o a doua opinie medicala 
 • persoane care pleaca din tara
 • bolnavi  care vor interpretarea rapida a unor rezultate si nu vor sa mai faca un drum in Bucuresti
 • bolnavi care vor sa afle rapid cauza unor probleme de sanatate – asteptarea solutionarii unui diagnostic poate reprezenta un stres important

Daca ati fost programat, va rugam notati-va in agenda telefonului  ziua si ora programarii, pentru a nu o uita.

Pretul consultatiei de gastroenterologie sau hepatologie este acelasi?

PRETUL CONSULTATIEI  de gastroenterologie si hepatologie este acelasi, de 400 lei iar a celor de control de 200lei in primele 4 luni de la consultatia initiala..

In ce zile sunt consultatiile?In acest moment consultatiile se fac zilnic, luni,martimiercuri si joi intre orele 14-20 iar vineri intre orele 9-15.

Se face o confirmare a programarii?

Cu o zi inaintea zilei in care sunteti programat pentru consult veti fi sunat sau veti primi SMS  de pe numarul 0758 751 841 pentru a vi se reaminti sa veniti la consult.

Va rugam raspundeti la telefon, lipsa dvs de la consult, impiedica alti bolnavi sa beneficieze de servicii medicale in timp util pentru starea lor de sanatate.

Programarea dvs nu ramane  valabila daca nu ati raspuns  la telefon sau SMS pentru confirmarea programarii (telefonul de confirmare ne ajuta pe noi sa redistribuim locurile libere aparute atunci cand cineva nu confirma prezenta la consult)

Se pot face analize in clinica Sante?

In clinica Sante se poate face orice analiza medicala, iar la unele analize scumpe (viremii pentru hepatita B,C si D sau Fibromax), bolnavii mei au pret redus, daca isi recolteaza analizele aici.

In plus, pentru bolnavii din provincie carora li se recomanda analize si le recolteaza in orice Clinica Sante din tara, rezultatele sunt interpretate de mine, iar  diagnosticul regimul alimentar si tratamentul va sunt trimise prin curier in plic in cea mai apropiata clinica Sante de domiciliul dvs,  nu mai trebuie sa veniti inca o data in Bucuresti.

Am simptome digestive de mai mult timp, si nu am fost inca la medic. Cat  trebuie sa astepti de cand apar simptomele digestive pana mergi la medic?

Nu se poate spune care este  durata a simptomelor care ar trebui sa va ingrijoreze deoarece situatie difera de la bolnav la bolnav. Sunt multe boli la care modificarile simptomelor sau ale analizelor nu sunt de speriat chiar daca sunt de mai lunga durata, dar asocierea cu alte simptome sau analize modificate, impun o evaluare medicala rapida , fara a astepta aparitia in serie a altor simptome sau modificari de analize, si sunt simptome care au aparut de curand dar au semnificatie grava sau foarte grava. Am vazut in ultima perioada mai multi pacienti care aveau simootme aparute de doua-trei saptamani, si unul avea cancer de pancreas, altul cancer hepatic iar altul ciroza hepatica.. Fiecare caz se evolueaza in felul lui, si vad destul de des pacienti cu boli serioase diagnosticate intamplator, in lipsa oricaror simptome ingrijoratoare.

Pentru linistea dvs cred ca este mai bine sa faceti o  evaluare medicala care sa arata ca nu aveti ceva ingrijorator , deci mai bine platiti o consultatie degeaba,  decat sa o faceti prea tarziu.

Cel mai corect lucru este sa faci asa cum faci cand observi ca se scurge putin ulei la masina , nu o lasi sa crape motorul ci  mergi la mecanic. Este normal sa ai aceeasi grija de propriul organism, mai ales ca piesele de schimb  nu exista.. Cu bani nu poti sa iti cumperi sanatate, poti doar beneficia de o ingrijire medicala mai buna.

Dr Ditoiu, medic gastroenterolog in Clinica Sante

In Clinica Sante din Bucuresti str Magura Vulturului nr 87 consultatiile de gastroenterologie si hepatologie se fac exclusiv la  Dr Ditoiu M Alecse Valerian. Dr Ditoiu este absolvent de medicina primul pe tara, sef de promotie cu media generala zece. Acum este medic primar boli interne, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, doctor in medicina cu peste 37 de ani de practica medicala, incepand cu stagiatura de 3 ani, medicina de familie la tara si terminand cu doctoratul.

Experienta medicala este de peste 40de ani din care peste  29 de ani  la Spitalul Fundeni ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale , iar activitatea didactica ca sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti este de peste 29 de ani.,

De peste 10 ani dr Ditoiu are mai multe siteuri care ofera gratuit informatii medicale celor interesati in mii de articole redactate la un nivel de intelegere mediu www.hepatite.ro, www.despreboli.ro, www.clinicagastroenterologie.ro si www.helpme.ro. Sunt mii de ore de munca de adunare a materialelor, redactare, verificare si reverificare a textelor si punere la zi a articolelor medicale (care trebuiesc aduse la zi permanent).

Va puteti informa gratuit de pe aceste siteuri, probabil singurele scrise si updatate direct de catre un medic, dar, daca credeti ca aveti nevoie  de o a doua opinie medicala pentru problemele dvs de sanatate, puteti solicita o programare la consultatie pentru dr Ditoiu  la numarul de telefon de pe site 0758 751 841.

Programarea o puteti solicita si direct apasand butonul din josul ecranului stanga al telefonului mobil. In dreapta aveti butonul cu harta localizarii clinicii, sau prin formularul de solitare programare on line care este in partea dreapta sus a paginii de web.

Ce bolnavi vin la consultatii?

Cam 90% dintre bolnavii pe care ii vad la cabinet au  boli digestive, hepatice, biliare, pancreatice , etc si nu au fost niciodata la mine la spital, iar 10% sunt o parte dintre bolnavii pe care i-am urmarit si la spital (ceilalti au ramas in urmarirea spitalului).

Multi dintre bolnavi au mai fost si la alti medici si vor o a doua opinie medicala, , unii vin din alte tari (evident sunt romani) unde locuiesc acum, si nu prea sau adaptat la asistenta medicala de acolo (in special din Anglia, Germania, Suedia, Norvegia, Irlanda, Moldova, SUA, Canada, si mult mai putini din Franta, Spania sau Italia).

Foarte multi sunt tineri, unii studenti, cu probleme nu foarte grave dar persistente, dar vad si pacienti cu mari probleme de sanatate, in special bolnavi hepatici.

Cel mai des solicita consultatii bolnavi cu gastrita, probleme cu colecistul – frecvent pietre la fiere-ulcer, boala de reflux gastroesofagian, ciroza, steatoza hepatica, hepatita cronica virala B sau C, dar deseori nu au un diagnostic si vin pentru simptome persistente- dureri abdominala, balonare, diaree sau constipatie, scadere in greutate, scaune cu sange, greata, transaminaze mari, noduli in ficat sau modificari de fiere gasite la ecografie, etc.

Ma asteptam ca, dupa ce am vazut zeci de ani bolnavi cu cela mai diverse, grave si ciudate boli in spitalul Fundeni, activitatea de acum sa mi se para banala si plictisitoare. Partea interesanta este ca acum activitatea mi se pare parca mai atractiva, asta pentru ca am timp suficient sa cunosc in detaliu situatia medicala a bolnavilor si sa cunosc si omul nu numai bolnavul si pe de alta parte, bolile fiind mai putin grave, bolnavii pleaca mai ….veseli de la mine, este desigur  mai placut sa dai vesti bune decat proaste…

Ce se face la consultatia medicala?

Dictionarul eplicativ al limbii romane defineste consultatia drept „examinare a unui pacient de către medic pentru diagnosticarea bolii și indicarea tratamentului.

La consultatia medicala, medicul face anamneza si examineaza pacientul si explorarile sale, pune diagnosticul si indica tratamentul si regimul alimentar necesar (de fapt bolnavul vine la consultatie sa afle ce boala are, ce tratament si regim trebuie sa urmeze). Uneori in urma consultatiei medicul poate recomanda explorari suplimentare care inca nu au fost facute

Cat dureaza consultatia medicala?

Multe persoane cred ca o consultatie medicala ar trebui sa dureze foarte mult, unii bolnavi cred ca ar fi nevoie de o ora, si am pacienti care platesc doua consultatii pentru a avea timp sa isi expuna toata suferinta lor..

Este evident ca orice activitate poate lua timp mai scurt sau mai lung, dar si in medicina exista niste baremuri de timp pentru a face activitatea medicala eficienta ,altfel nu ai sti cati medici sa angajezi sau cati pacienti pot fi programati la un medic intr-un anumit interval de timp. Asa cum exista o normare in timp a unei activitati intr-un … atelier auto (unde de fapt plata manoperei se face in functie de numarul de ore in care se face reparatia respectiva), acest lucru este valabil si in practica medicala.,  Medicii sunt instruiti inca din facultate sa discute si sa examineze complet un pacient in cca 15 minute, regula care este aplicata si de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (in contractul cu CNAS sunt platite 4 consultatii medicale pe ora).

Aveti alaturat aveti o statistica internationala cu durata reala a fiecarei etape a consultatiei medicale, calculata pe baza studiului a catorva mii de examinari medicale, rezultatele aratand astfel

 • Durata povestirii simptomelor de catre pacient este de cca 5 minute (1,4-8,6 minute)
 • Durata examinarii pacientului de catre medic este de cca 2,8 minute
 • Durata recomandarii testelor medicale este de cca 1,9 minute
 • Durata  introducerii datelor medicale intr-o baza de date este de cca 2,5 minute
 • Durata evaluarii rezultatelor testelor medicale este de cca 3,5 minute
 • Durata prescrierii recomandrilor medicale este de cca 1,5 minute
 • Durata informarii pacientului  este de cca 2,3 minute
 • Discutia finala cu pacientul este de cca 3,2 minute

Daca se aduna toate aceste intervale de timp rezulta maximum 15- 20 de minute, timp absolut suficient pentru un medic cu experienta minima sa discute si sa  examineze complet un bolnav si sa ii recomande cele cuvenite, fara sa piarda timpul care poate fi folosit la bolnavul urmator, mai ales ca destul de frecvent in medicina apar frecvent situatii neprevazute.

In concluzie, o consultatie initiala a unui bolnav necunoscut dureaza cca 20 de minute , iar  o consultatie de control  a unui bolnav deja cunoscut dureaza zece minute.

Ce este gastroenterologia?

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor digestive – boli de esofag, stomac, duoden, intestin subtire si gros (colon), ficat, pancreas, splina, acestea reprezentand ca o treime din toate consultatiile medicale.

De ce nu se fac la consultatia de gastroenterologie si analize, ecografie, endoscopie biopsie, ?

Bolnavul mergeti la medicul gastroenterolog pentru a i se pune un diagnostic si a i se recomanda un tratament, nu pentru  analize. In caz de necesitate, analizele se fac la laboratoare de analize, ecografia in laboratorul de ecografie, radiografia in laboratorul de radiologie, etc.

La o consultatie un gastroenterolog face anamneza (discutia referitoare la simptomele dvs) va examineaza, recomanda analize sau alte explorari (daca nu le aveti) sau evalueaza explorarile pe care deja le aveti, va pune diagnosticul si va recomanda regimul alimentar si tratamentul corespunzator. Din experienta mea, majoritatea pacientilor vin la consultatie cu explorari suficiente pentru diagnostic, dar interpretarea acestora este deseori incompleta sau recomandarile medicale pot fi personalizate. Daca este nevoie de unele explorari suplimentare, acestea vor fi recomandate cu ocazia consultului si vor fi interpretate ulterior gratuit de dr Ditoiu.

Se poate veni cu bilet de trimitere de la medicul de familie la dvs?

Centrul medical  nu are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru consultatiile de gastroenterologie, deci trimiterea de la medicul de familie nu este necesara.

Cum se poate face anularea unei programari deja facute?

Daca v-ati programat deja, dar din diferite motive nu puteti veni la consultatia programata, va rugam sa  anulati programarea la telefon 0758.751.841 sau  prin butonul din josul ecranului.

Daca mi se recomanda analize, trebuie sa ma programez ca sa le interpreteze dr Ditoiu, cat trebuie sa platesc?

Interpretarea explorarilor recomandate cu ocazia consultului-analize, CT, RMN, etc-  se face gratuit si cu programare doar in prima luna de la consultul initial cu ocazia caruia au fost recomandate analizele respective. Interpretarea acestora sa face in zilele de marti,miercuri sau joi orele 16.30-19. Evaluarea analizelor la mult timp dupa o consultatie face ca de obicei analizele sa nu mai aiba legatura cu starea bolnavului din momentul consultatiei de la care a trecut mult timp. Daca consultatia a avut loc in luna … mai, iar analizele se interpreteaza in august, situatia medicala a pacientului din momentul interpretarii analizelor poate fi diferita de cea din luna mai. Am pacienti gravi la care au situatie medicala este diferita de la o zi la alta, …

Daca reveniti cu explorari la mai mult de o luna de la consultatie, trebuie sa faceti programare cu plata  ca pentru o consultatie de control (200lei) –am stabilit acest lucru pentru ca altfel se poate aglomera nejustificat programul.

Se pot consulta documentele medicale anterioare  ale pacientului? Trebuie sa platesc pentru a doua opinie medicala?

La consultatie este bine sa veniti cu documentele medicale pe care le aveti, pentru a avea o imagine cat mai completa referitoare la situatia dvs medicala in dinamica. Nu trebuie sa platiti suplimentar pentru aceasta a doua opinie medicala.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate face programare obisnuita pentru a cere o a doua opinie medicala si pe baza documentelor medicale ale pacientului aduse de cineva din partea bolnavului, cu care se va discuta situatia medicala a pacientului.

Am vazut cv-ul dr Ditoiu, felicitari. As dori o ecografie la dansul, se pot face la dvs? Multumesc

Dr Ditoiu nu face ecografii cu plata in Clinica Sante, dar aici sunt mai multi ecografisti foarte buni la care puteti face o programare.

Am facut o programare la dr Ditoiu, am obtinut un loc – rapid- peste doua zile, va intreb daca nu ar trebui sa vin cu ceva analize (am probleme cu stomacul) ca sa castig timp?

In mod normal analizele se prescriu dupa consultul medical nu inainte, deoarece la consult medicul poate evalua mai corect cazul dvs medical si poate prescrie doar analizele necesare. Daca doriti sa va faceti unele analize generale le aveti postate alaturat, dar este posibil ca ele sa nu fie suficiente .

In functie de problema dvs de sanatate, pot fi necesare si analize sau explorari specifice – ele sunt in general postate pe site la boala respectiva.

Sunt ingrijorata pentru ca am un diagnostic care  ma sperie si nu stiu daca pot obtine un loc rapid la programare , as vrea mult sa ma vedeti dvs cat mai repede daca se poate, cum sa fac?Am o boala digestiva, am dureri de burta, problema cu stomacul si nu prea stiu ce este, am citit ce ati scris mai sus, dar parca nu se potriveste cu ce am eu, ce sa fac, cred ca am ceva mai grav, sa merg la un doctor gastroenterolog, credeti ca pot veni la dvs, gasesc un loc repede?

Scopul siteului nu este sa va puneti singur diagnosticul  sau sa va pun eu diagnosticul pe net, ci sa va informati gratuit referitor la boala,  analize, simptome,etc. Am facut acest lucru deoarece vad frecvent bolnavi speriati de simptomele lor, comparate cu ce au citit pe net, de obicei opiniile pacientilor care au evoluat prost. Oamenii sunt speriat sa nu aiba o boala grava, cancer, sa nu faca complicatii, etc. De aceea, daca nu v-ati lamurit totusi dupa ce ati citit ce va intereseaza pe site nu trebuie nici sa fiti disperat, dar nici sa neglijati problema, cel mai intelept este sa mergeti la un specialist gastroenterolog sau hepatolog pentru o evaluare corecta a situatiei, orice amanare putand avea consecinte neplacute, uneori ireversibile. Daca credeti ca va pot ajuta si sunteti din zona de sud a tarii, puteti face o programare la mine la clinica

Cat de repede  trebuie sa mergi la medic cand ai  probleme gastroenterologice? Am ceva dureri, bolboroseli, balonare, de mai mult timp, dar nu prea am timp sa merg la medic,,

Programarile la consultatie sa fac  la numarul de pe site, 0758 751 841, sunt sanse foarte mari sa obtineti o programare rapida, deseori in ziua solicitarii sau  in o zi-doua, avem totdeauna locuri rezervate pentru cei care se grabesc sa ajunga la noi, din diferite motive.

In acest moment, durata perioadei de asteptare de la programare pana la o consultatie este de 20-30 de zile, dar in caz de urgenta consultul se poate face si intr-o zi sau doua de la solicitare.

Unde va pot gasi, unde se afla centrul medical privat?

AICI NE GASITI .

Clinica Sante este situata in Bucuresti sector 2 str Magura Vulturului  87, intre sos Iancului si Sos Pantelimon in apropierea statiei de metrou Iancului. Daca se coboara din metrou la aceasta statie, se intra pe Soseaua Iancului spre Arena Nationala, iar prima strada la stanga (dupa posta, la primul semafor) este Magura Vulturului, unde la numarul 87 pe partea stanga se afla Clinica Sante, iar la parter se afla cabinetul de gastroenteorologie al dr Ditoiu

Daca veniti cu autoturismul propriu, sensul de intrare pe strada Magura Vulturului este unic, dinspre sos Pantelimon spre sos Iancului.. Cel mai bine este sa parcati se Sos Pantelimon, unde gasiti locuri de parcare.

Cv. in extenso

2 comentarii la „Preturi programari, contact

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROGRAMARE
CLINICA harta
%d blogeri au apreciat: