Cabinet de gastroenterologie si hepatologie dr Ditoiu in Clinica Sante str Magura Vulturului 87 sector 2 Bucuresti

Programare, preturi contact, unde ne gasiti

PROGRAMARILE LA CONSULTATIE   gastroenterologie sau hepatologie se fac la 0758 751 841 orele 8-20

  • PRETURI consultatie gastroenterologie, hepatologie, a doua opinie medicala

    • Prima consultație gastroenterologie sau hepatologie –  400 lei (de obicei sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit si au nevoie uneori de o a doua opinie medicala, sau bolnavi care revin la o reevaluare dupa ce au mai fost la noi in urma cu mai mult timp )
    • O consultatie de control în următoarele 4 luni de la primul consult, 200 lei (majoritatea clinicilor ofera o singura consultatie de control care sa fie in prima luna dupa primul consult, desi sunt multe boli in care tratamentul trebuie sa dureze peste o luna) .
  • Perioada de asteptare pentru consultatie este de obicei de 1-2 saptamani, dar urgentele se pot programa in aceeasi zi sau in ziua urmatoare fara taxa suplimentara

CU O ZI INAINTE DE ZIUA CONSULTULUI SECRETARA VA VA SUNA PENTRU A VA REAMINTI CA SUNTETI PROGRAMAT LA CABINET IN ZIUA URMATOARE.

DACA DIN DIFERITE MOTIVE NU PUTETI VENI LA CONSULTATIA PROGRAMATA NU ESTE NICI O SUPARARE, DAR VA RUGAM SA NE ANUNTATI CU CEL PUTIN O ZI INAINTE, PENTRU A FOLOSI ACEL LOC ELIBERAT PENTRU UN ALT PACIENT GRAV, CARE ASTEAPTA IAR SITUATIA LUI SE POATE AGRAVA.

Anuntul ca nu puteti veni la consultatie in aceeasi zi cu o ora inainte nu foloseste nimanui.

Ganditi-va ca dvs puteti avea o problema gava de sanatate si cat de bine v-ar face o programare rapida

Va multumim pentru intelegere

In pretul consultatiei intra urmatoarele:

  • Anamneza– discutia cu bolnavul furnizeaza foarte multe date utile pentru diagnostic. Si atunci cand mergi cu masina la mecanic, ii spui ce ai constatat ca ar fi anormal in functionarea masinii , el nu poate verifica absolut tot la masina.
  • Examinarea completa a bolnavului- furnizeaza date utile diagnosticului, medicul avand deja o parere despre posibilul diagnosticul din discutia pe care a avut-o mai inainte cu bolnavul
  • Interpretarea  analizelor dvs deja existente- a doua opinie medicala
  • Recomandare de explorari suplimentare – doar atunci cand este cazul
  • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in prima luna de la recomandarea analizelor. De obicei evaluarea rezultatelor se face gratuit pe email, nu mai este nevoie sa revenit cu analizele la clinica.
  • Diagnostic medical sau a doua opinie medicala, bazate pe elementele mai sus mentionate
  • Recomandare regim alimentar personalizat
  • Recomandare tratament personalizat
  • Recomandari pentru controalele urmatoare, chiar daca nu vor fi facute la noi

Dr gastroenterolog Bucuresti FUndeniUNDE NE GASITI?

Clinica Sante este localizata in Bucuresti sector 2 str Magura Vulturului  87, intre sos Iancului si Sos Pantelimon in apropierea statiei de metrou Iancului.

Daca se coboara din metrou la aceasta statie, se intra pe Soseaua Iancului, iar prima strada la stanga (dupa posta, la primul semafor) este Magura Vulturului, unde la numarul 87 se afla Clinica Sante, unde la parter se afla cabinetul de gastroenteorologie al dr Ditoiu

Daca veniti cu masina personala, sensul de intrare pe strada Magura Vulturului este unic, dinspre Soseaua Pantelimon spre Sos Iancului, deci trebuie sa intrati din Soseaua Pantelimon si la cca 200m pe dreapta este Clinica Sante.Cv Dr Ditoiu, specialist hepatolog – Clinica hepatologie in ...

Daca ati intrat pe site de pe telefonul mobil, in partea dreapta jos a ecranului aveti un buton cu harta localizarii noastre, se poate si naviga de acolo.Programare gastroenterologie Bucuresti | Cabinet de ...

Dr Ditoiu, scurt cv

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian, absolvent de facultate in 1982 primul pe tara, sef de promotie  cu media generala zece.

Acum sunt specializat medic specializat in gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva cu 38 de ani de experienta medicala, din care 29 de ani  la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din Bucuresti unde am ingrijit peste 100.000 de bolnavi, cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale.

Am activitatea didactica de cca 29 de ani ca sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, pregatind pentru profesia medicala mii de studenti la medicina, medici rezidenti si specialisti

Din luna iunie 2019 am hotarat ca este cazul sa renunt sa lucrez in sistemul de stat dupa aproape 40 de ani si am trecut in cel privat. M-am cam saturat de imposibilitatea organizarii activitatii, de lungile cozi de la usa cabinetului care nemultumeau (pe drept cuvant) bolnavii, de lipsurile de tot felul care impiedicau o activitate normala.

Acum imi organizez singur activitatea avand un cabinet de consultatii gastroenterologie si hepatologie in clinica Sante Bucuresti. Fiecare bolnav este programat la ora fixa, fara intarzieri, fara lipsuri, cu timp suficient sa lamuresti omul despre situatia lui medicala si sa ii dai recomdnarile trebuincioase.

Ce bolnavi vin la consultatii?

Cam 90% dintre bolnavii pe care ii vad la cabinet nu au fost niciodata la mine la spital, iar 10% sunt o parte dintre bolnavii pe care i-am urmarit si la spital (ceilalti au ramas in urmarirea spitalului).

Multi dintre bolnavi au mai fost si la alti medici si vor o a doua opinie medicala, , unii vin din alte tari (evident sunt romani) unde locuiesc acum, si nu prea sau adaptat la asistenta medicala de acolo (in special din Anglia, Germania, Suedia, Norvegia, Irlanda, Moldova, SUA, Canada, si mult mai putini din Franta, Spania sau Italia).

Foarte multi sunt tineri, unii studenti, cu probleme nu foarte grave dar persistente, dar vad si pacienti cu mari probleme de sanatate, in special bolnavi hepatici.

Cel mai des solicita consultatii bolnavi cu gastrita, probleme cu colecistul – frecvent pietre la fiere-ulcer, boala de reflux gastroesofagian, ciroza, steatoza hepatica, hepatita cronica virala B sau C, dar deseori nu au un diagnostic si vin pentru simptome persistente- dureri abdominala, balonare, diaree sau constipatie, scadere in greutate, scaune cu sange, greata, transaminaze mari, noduli in ficat sau modificari de fiere gasite la ecografie, etc.

Ma asteptam ca, dupa ce am vazut zeci de ani bolnavi cu cela mai diverse, grave si ciudate boli in spitalul Fundeni, activitatea de acum sa mi se para banala si plictisitoare. Partea interesanta este ca acum activitatea mi se pare parca mai atractiva, asta pentru ca am timp suficient sa cunosc in detaliu situatia medicala a bolnavilor si sa cunosc si omul nu numai bolnavul si pe de alta parte, bolile fiind mai putin grave, bolnavii pleaca mai ….veseli de la mine, este desigur  mai placut sa dai vesti bune decat proaste…

Va urez sanatate maxima si… sa nu aveti nevoie de medic, decat pentru controalele de rutina

Am multi pacienti la cabinet dupa cca 4 decenii de activitate medicala , pe unii ii stiu de mult timp, altii vin cu rudele, sau isi trimit prietenii cu probleme de sanatate, de aceea programarile sunt la 5-15 zile de la solicitare. Cat timp am lucrat la spitalul Fundeni, era destul de greu pentru cineva sa ajunga la mine la consult datorita aglomerarii si accesului dificil la spital (acum ar fi fost practic imposibil). Acum accesul este relativ facil, liber.

Pentru aceste persoane care nu au situatia medicala lamurita si vor sa vina la consult pentru o a doua opinie medicala pentru problemele de sanatate, programarea se poate face la numarul de telefon de pe site 0758 751 841,  sau direct apasand butonul din josul ecranului stanga al telefonului mobil. In dreapta aveti butonul cu harta localizarii clinicii, sau prin formularul de solicitare programare on line care este in partea dreapta sus a paginii de web

Programari gastroenterologie forumCum se poate face anularea unei programari deja facute?

Daca v-ati programat deja, dar din diferite motive nu puteti veni la consultatia programata, va rugam sa  anulati programarea la telefon 0758.751.841 sau  prin butonul din josul ecranului cu cel putin o zi inaintea zilei de consultatie.

Acest lucru este util altor pacienti care pot astepta mult un loc de programare pe care dvs nu il utilizati, iar starea lor de sanatate se agraveaza.

Daca mi se recomanda analize, trebuie sa ma programez ca sa le interpreteze dr Ditoiu, cat trebuie sa platesc?

Interpretarea explorarilor recomandate cu ocazia consultului-analize, CT, RMN, etc-  se face gratuit in prima luna de la consultul initial de obicei pe email

Evaluarea analizelor la mult timp dupa o consultatie face ca de obicei analizele sa nu mai aiba legatura cu starea bolnavului din momentul consultatiei de la care a trecut mult timp. Daca consultatia a avut loc in luna … mai, iar analizele se interpreteaza in august, situatia medicala a pacientului din momentul interpretarii analizelor poate fi diferita de cea din luna mai. Am pacienti gravi la care au situatie medicala este diferita de la o zi la alta, …

Pretul consultatiei de gastroenterologie sau hepatologie este acelasi?

PRETUL CONSULTATIEI  de gastroenterologie si hepatologie este acelasi, de 400 lei iar a celei de control de 200lei in primele 4 luni de la consultatia initiala..

In ce zile sunt consultatiile?In acest moment consultatiile se fac de obicei in zilele de luni, marți, miercuri joi si vineri .

Orele de programare sunt stabilite in functie de fluxul de solicitari, dar odata stabilita ziua si ora consultatiei ele vor fi  respectate.

Se face o confirmare a programarii?

Cu o zi inaintea zilei in care sunteti programat pentru consult veti fi sunat sau veti primi SMS  de pe numarul 0758 751 841 pentru a vi se reaminti sa veniti la consult.

Va rugam raspundeti la telefon, lipsa dvs de la consult, impiedica alti bolnavi sa beneficieze de servicii medicale in timp util pentru starea lor de sanatate.

Programarea dvs ramane  valabila chiar daca nu ati putut raspunde  la telefon sau SMS pentru confirmarea programarii (telefonul de confirmare ne ajuta pe noi sa redistribuim locurile libere aparute atunci cand cineva nu confirma prezenta la consult)

Se pot face analize in clinica Sante?

In clinica Sante se poate face orice analiza medicala, iar la unele analize scumpe (viremii pentru hepatita B,C si D sau Fibromax), bolnavii mei au pret redus, daca isi recolteaza analizele aici.

In plus, pentru bolnavii din provincie carora li se recomanda analize si le recolteaza in orice Clinica Sante din tara, rezultatele sunt interpretate de mine, iar  diagnosticul regimul alimentar si tratamentul va sunt trimise prin curier in plic in cea mai apropiata clinica Sante de domiciliul dvs,  nu mai trebuie sa veniti inca o data in Bucuresti.

Vreau o a doua opinie medicala, se pot consulta documentele medicale anterioare  ale mele? Trebuie sa platesc pentru a doua opinie medicala?

La consultatie este bine sa veniti cu documentele medicale pe care le aveti, pentru a avea o imagine cat mai completa referitoare la situatia dvs medicala in dinamica. Nu trebuie sa platiti suplimentar pentru aceasta a doua opinie medicala.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate face programare obisnuita pentru a cere o a doua opinie medicala si pe baza documentelor medicale ale pacientului aduse de cineva din partea bolnavului, cu care se va discuta situatia medicala a pacientului.

Care este regimul alimentar personalizat  al bolnavului  cu  o boala digestiva, sau de ficat?

Multe boli digestive apar datorita alimentatiei necorespunzatoare – compozitie, cantitate, orar al meselor, asocieri de alimente necorespunzatoare, etc. De aceea. este logic ca atunci cand ai o boala digestiva sa incerci sa cruti tubul digestiv de aceste suprasolicitari, pentru a grabi vindecarea si a scadea intensitatea simptomelor.

Teoretic bolnavul cu o boala digestiva trebuie sa tina  regim alimentar de protectie a aparatului digestiv de toxice (alcool, condimente, prajeli, substante toxice profesionale, medicamente luate in exces si fara indicatie).

Acest regim alimentar general poate fi aplicat oricarui bolnav, dar in mod normal el ar trebui sa fie personalizat si sa fie indicat de medic la consultatie.

Eu recomand fiecarui pacient al meu la consultatie un anumit regim alimentar personalizat situatiei sale medicale, care sa scada riscul de suprasolicitare a tubului digestiv.

Am postat un exemplu general de regim alimentar alaturi.

Este necesar si un regim de viata  adecvat fiecarei persoane

Ce trebuie sa fac, am o boala digestiva, am dureri de burta, problema cu stomacul si nu prea stiu ce este, am citit ce ati scris mai sus, dar parca nu se potriveste cu ce am eu, ce sa fac, cred ca am ceva mai grav, sa merg la un doctor gastroenterolog, credeti ca pot veni la dvs, gasesc un loc repede?

Scopul siteului nu este sa va puneti singur diagnosticul  sau sa va pun eu diagnosticul pe net, ci sa va informati gratuit referitor la boala,  analize, simptome,etc. Am facut acest lucru deoarece vad frecvent bolnavi speriati de simptomele lor, comparate cu ce au citit pe net, de obicei opiniile pacientilor care au evoluat prost. Oamenii sunt speriat sa nu aiba o boala grava, cancer, sa nu faca complicatii, etc. De aceea, daca nu v-ati lamurit totusi dupa ce ati citit ce va intereseaza pe site nu trebuie nici sa fiti disperat, dar nici sa neglijati problema, cel mai intelept este sa mergeti la un specialist gastroenterolog sau hepatolog pentru o evaluare corecta a situatiei, orice amanare putand avea consecinte neplacute, uneori ireversibile. Daca credeti ca va pot ajuta si sunteti din zona de sud a tarii, puteti face o programare la mine la clinica

Cat de repede  trebuie sa mergi la medic cand ai  probleme gastroenterologice? Am ceva dureri, bolboroseli, balonare, de mai mult timp, dar nu prea am timp sa merg la medic,,

Boala apare de obicei cu mult timp inaintea aparitiei simptomelor de aceea  nu se poate spune care este perioada de asteptare pana cand  trebuie sa te ingrijorezi si sa mergi la medic. Exista si boli fara simptome semnificative cel putin la inceput. Aceste lucruri sunt valabile in cazul oricarei boli digestive

Dupa aparitia simptomelor, acestea pot sa se mentina o perioada apoi sa dispara (in bolile simple, majoritatea) sau sa evolueze, atunci aparand si modificari ale analizelor de laborator, ecografiei etc.

Daca simptomele dvs persista, se accentueaza sau apar alte simptome, este un indicator ca trebuie sa mergeti la medic pentru o evaluare.

Aceasta este situatia … normala, dar sunt si bolnavi cu  simptome care au aparut de curand dar cu evolutie grava sau foarte grava. Am vazut in ultima perioada mai multi pacienti care nu aveau simptome si unul avea ciroza hepatica iar altul cancer hepatic.. Fiecare caz se evolueaza in felul lui, si vad destul de des pacienti cu boli serioase diagnosticate intamplator, in lipsa oricaror simptome ingrijoratoare.

Pentru linistea dvs cred ca este mai bine sa faceti o  evaluare medicala care sa arata ca nu aveti ceva ingrijorator.  Cel mai corect lucru este sa faci asa cum faci cand observi ca se scurge putin ulei la masina , nu o lasi sa crape motorul ci  mergi la mecanic. 

As vrea un regim si tratament personalizat pentru ficatul meu, am balonare si dureri in dreapta sub coastesi as dori cel mai bun tratament. Tin regim si iau tratament dar parca nu simt nici o ameliorare

In primul rand in orice boala este obligatoriu ca diagnosticul sa fie corect.

Apoi, daca diagnosticul este corect, in orice boala exista mai multe stadii si mai multe forme, iar bolnavii fiind diferiti exista mai multe scheme de tratament si regim alimentar corecte..

Deoarece fiecare bolnav are anumite caracteristici, anumite.. sensibilitati, o schema de tratament corecta  poate sa i se potriveasca mai bine, iar alta mai putin bine.

Medicul dvs curant este acela care dupa evaluarea medicala trebuie sa aleaga schema de tratament si regimul alimentar personalizat,care vi se potrivesc cel mai bine. Pentru a recomanda aceasta schema terapeutica potrivita dvs, medicul este ajutat de ce a invatat in cei 6 ani de facultate, in rezidentiat, de datele teoretice din studiile clinice, dar si mai mult il ajuta experienta medicala (ca de altfel in orice alta meserie).

Va urez sanatate maxima si… sa nu aveti nevoie de medic, decat pentru controalele de rutina

Daca  totusi aveti nevoie  de experienta mea pentru o a doua opinie medicala pentru problemele dvs de sanatate, puteti solicita o programare la consultatie la numarul de telefon de pe site 0758 751 841

Cv. in extenso

28 de comentarii la „Programare, preturi contact, unde ne gasiti

  1. Buna seara Domnul Doctor , am o broblema cu sctomacul foarte mare cu stomacul si nu stiu ce sa mai fc sunt disperat . In ianuarie am fost la Botosani la spitalul mare la un control la care mea spus asa, ca am inceput de ulcer si ca trebe sa ma ferest de unele alimente , cum ar fii ,sarea prajeli afumaturi mejeluri dulce sau tot cei cu acid . Insa e din ce in ce mai rau mi se infla stomacul in unele locuri si ma doare , se vad chiar cateva puncte cand se unfla . Va rog ajutatima si indrumatima ce sa fc ..multumesc ….

  2. Buna ziua dl Doctor. As dori parerea profesionista a unui altui specialist. Femeie in varsta de 63 de ani diagnosticata cu Ciroza hepatica cronica virala activa clasa child A, Gastrita antrala eritematoasa, Splenomegalie (210/ 100 mm, trombocite 70.000, leucopenie:3.06). Nu este anemica. Intrebarea mea este daca v-a putea rezolva problema trombocitopeniei prin splenectomie si ulterior inceperea tratamentului cu Interferon si Antivirale. Care espe opinia dumneavoastra dupa experienta profesionala? In asteptarea unui raspuns va urez sanatate , multumesc.

  3. Am gasit raspunsul- ‘Daca intr-o ciroza cu virus C cu splina mare si trombocite si leucocite scazute se scoate splina, poti urma apoi tratament cu interferon?

    Teoretic se poate scoate splina pentru a creste trombocitele sau leucocitele, si a urma apoi tratament cu interferon pentru hepatita C’ . dar in realitate? din experienta dumneavoastra.

  4. Buna ziua Dm. DOCTOR, este posibil o programare pt mama mea in varsa de 46 de ani in legatura cu problemele de sanatate graave pe care le are . asi dori un catalog general facut de dumneavoastra, dupa toate acstea parerea dum, am sa support toat cheltulile posibile numai k dum. sa imi dati o speranta (in tara sau in afara tari ) si bunul dumnezeu , va mult multumesc , cu mult respect …. andreea.

  5. Buna seara Domnule Doctor. Intentionez sa vin la un consult. Am avut o hepatita b in trecut , iar acum simt o durere in partea dreapta.As vrea sa stiu ce analize trebuie sa fac pana sa vin la dumneavoastra la cabinet. Va multumesc

  6. Buna ziua dl. Doctor, as dori daca se poate sa ne spuneti care sunt consecintele alcoolului la un bolnav cu stomac rezecat total acum 12 ani, a avut foarte multi polipi care s-au dovedit a fi benigni. De vre-o doi ani a inceput sa bea aproape zilnic si bauturi din ce in ce mai tari.
    Nu este un betiv, deocamdata, sa nu ma intelegeti gresit, dar sunt speriata de urmari. Stiu ca poate deveni dependent, am citit ca alcoolul intra mai repede in sange si este adevarat. Bea putin si se ameteste foarte repede, dar am impresia ca a inceput sa faca zilnic antrenament ca sa reziste si el mai mult la bautura cand mergem undeva. Nu vrea sa inteleaga ca nu este bine pentru organismul lui. Cel mai tare sunt speriata sa nu recidiveze sau sa i se subtieze ,,stomacul- intestinul” si sa-i perforeze. Va rog sa ne lamuriti in aceasta problema ca numai de frica stie si pe mine nu ma crede sau nu vrea sa ma creada, dar parerea unui specialist osa conteze ca il cunosc.
    Cred ca mai sunt si alte persoane in aceiasi situatie dar nu au indraznit sa scrie despre asa ceva, dar au nevoie de aceste lamuriri.
    Va multumim mult, toata stima pentru ceea ce faceti.

  7. Am cautat gastroenterologie doctori buni si gasindu-va saitul vreu sa vin la dvs la un consult am pietre la fiere medicii mi-au zis sa ma operez, desi nu am dureri si analizele au iesit normale. Cum se procedeaza?Cum pot ajunge la dvs? Se pare ca sunteti singurul medic care nu trimite la taiere toti cei cu pietre…

  8. Domnul doctor mama mea are o tumoare la ficat de 25 cm ,vreau sa știu de la dumneavoastră ce șanse are și ce îmi recomandați dumneavoastră eu am o programare la dulmneavoasts dar este peste 3 săptămâni

  9. Bună seara ! Aș vrea să știu dacă dl dr. Ditoiu efectuează și endoscopie digestivă și, eventual, un preț al acestei proceduri. Mulțumesc.

  10. Buna seara
    Am facut un RMN mamei mele(67 ani) cu rezultatul de mai jos….intrebarea mea este daca tumoarea descoperita este operabila!

    Regiunea anatomică examinată: RMN – COLANGIO, RMN – ABDOMEN SDC
    Rezultat
    Ficatul prezinta la nivelul lobului caudat o formatiune tumorala solida cu restrictie de difuzie ce
    prezinta priza de contrast inelara periferica in timp arterial cu incarcare progresiva centrala in
    timp portal si parenchimatos avand dimensiuni de 5,48/4,38/3,7 cm- formatiune tumorala
    maligna cu continut fibros crescut , probabil colangiocarcinom. Aceasta formatiune inglobeaza
    ramul biliar tributar segmentului IV, segmentul hepatic al venei cave inferioare ,vena hepatica
    medie la abusare, ramul portal stg, fara a avea plan de clivaj cu peretele superior al trunchiului
    VP , cu glanda suprarenala dr si cu pilierul diafragmatic drept.
    Colecist cudat infundibular, fără calculi, pereţi veziculari subţiri.
    Căi biliare intrahepatice dr şi extrahepatice de aspect normal.
    VS la hil de 0,67 cm, permeabila.
    Splină, pancreas, glande suprarenale și rinichi dr de aspect normal.
    Rinichi stg. cu un chist medular inferior de 0,71 cm.
    Diverticul de 1,63 cm situat la nivelul peretelui intern al portiunii II a duodenului.
    Edem in grasimea mezenterica.
    Adenopatii situate in hilul hepatic si retroperitoneale paracave si interaortocave de maxim 2,1
    cm.
    Fără ascită.

    Este necesar sa fac o programare sau nu se mi poate face nimic?
    Va multumesc anticipat

  11. Azi 16.05.2021 am inregistrat o programare pe data de 19.05.2021 pentru un consult la dvs. Mama are antecedente de ulcer primavara si toamna , litiaza biliara dar si insuficienta tricuspidiana gr.III. .Inainte de a veni la dvs o sa-i fac analize de singe specifice bolii , inclusiv copro antigen. Ma intereseaza o endoscopie cu anestezie si un colangio RMN .A fost operata de litiaza biliara de domnul doctor Mugur Ardelean si cardio de domnul profesor Serban Balanescu. Boala a debutat cu ingalbenirea fetei si a globului ocular , timp de o ora , apoi i-a ramas o paloare pe fata. Are dureri in capul pieptului si sub coasta dreapta , frison , greata , greutate in stomac. In primul episod de frison , vsh a fost 85 , dupa tavanic si amoxicilina a scazut la 21.Acum ii dau ulcamed dupa reteta doamnei doctor Ditescu Elias.

  12. Va rog sa ma scuzati ca va deranjez, sunt disperat. La RMN mi s-a gasit o posibila tumoare de intestin subtire. Am nevoie sa fac o enteroscopie cu balon, dar am malrotatie partiala ( intestinele subtiri sunt in partea dreapta, plus artera
    mezenterica superioara localizata posterior si la dreapta venei mezenterice superioare), stiti cumva daca este o problema ca fac enterosopia cu balon avand malrotatie intestinala? De asemenea, stiti unde se face enteroscopia cu balon? Se face la fundeni? Va multumesc din toata inima.

  13. Va multumesc din suflet pentru raspuns, domnule profesor. Sunt programat la spitalul colentina pentru enteroscopie , dar imi este teribil de frica ca se poate declansa un volvulus din cauza enteroscopii. La mine malrotatia partiala consta in intestinele subtiri fiind in partea dreapta, cecul pe linia mediana, plus artera mezenterica superioara localizata posterior si la dreapta venei mezenterice superioare. Ce riscuri ar fi ca entero-scopia sa imi declanseze un volvulus in cazul meu? Va multumesc din sufletul, domnule profesor.

  14. Din pacate nu s-a putut avansa cu enteroscopul pana unde era nevoie din cauza malrotatiei. O intrebare am daca nu va suparati. Sunt programat pentru repetarea entero-RMN-ul pe 16 Mai deoarece am niste ganglioni intramezenterici de 8mm care sunt suspecti. Ultimul entero-RMN la care s-au vauzt acesti ganglioni mariti a fost pe 15 februarie, deci o sa fie 3 luni distanta intre ele, intrebare mea este: in mod normal acei ganglioni de 8mm, daca sunt maligni, ar trebui sa creasca si sa se observe ca au crescut de la ultimul entero-RMN sau 3 luni nu este suficient? Va multumesc. Va stimez si apreciez enorm.

  15. Elisa – fiul meu este alcoolic de vreo 20 de ani. El zice ca se simte bine, dar eu observ pe fata niste suprafete fine rosii, pe nas , frunte si obraji. Banuiesc ca si ficatul sau este bolnav. UNeorin este agresiv verbal, ameninta. Nu pot sa-l determin sa renunte . Cum as putea face sa-l oblig, sa-l fortez, care ar fi o procedura eficienta sa se lase de alcool ? Am gasit un lichid antialcool bazat pe plante la un magazin naturist . Ar fi eficient ? Bea cam 3l de bere /zi, 5% alcool.Sunt f ingrijorata, are 43 de ani.Va multumesc pt ajutior, sunt o mama disperata.

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROGRAMARE
CLINICA harta
%d blogeri au apreciat: