Programare de urgenta la consultatie

Datorita numarului mare de solicitari, in acest moment perioada de asteptare pentru consult este obisnuit  de  peste 30 de zile de la solicitare.

Consultatie de urgenta

Am hotarat sa ne adaptam programul pentru consultatii rapide,fiind sunati frecvent de persoane care  din motive diferite (plecare din localitate, nerabdare, teama de diagnosticul presupus, sunt deja in Bucuresti si vor sa plece in provincie, vor rapid o doua opinie medicala, etc) vor o consultatie de gastroenterologie sau hepatologie rapid.Nu vorbim de urgentele medicale (hemoragii digestive, come hepatice ,etc) care trebuie neaparat sa ajunga la un spital.

Pentru rezolvarea acestor solicitari de consult rapid exista   posibilitatea de programare cu taxa de urgenta in orice zi de lucru .

Astfel zilele de luni si miercuri sunt destinate exclusiv programarilor de urgentelor, dar incercam sa tinem unul-doua locuri pentru astfel de programari rapide si in zilele de marti, si joi. Deci practic puteti fi consultat in 1-7 zile din momentul solicitarii programarii,

Pretul unei consultatii programate in urgenta este de 300 lei, perioada de asteptare fiind 1-7 zile.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate cere un sfat medical si pe baza documentelor medicale ale pacientului

TELEFON PENTRU PROGRAMARI  IN URGENTA 0758 751 841

Cu o zi inainte de consultul medical veti fi sunat sau veti primi un SMS pentru a  vi se reaminti ca sunteti programat la noi la consult medical.

 • ORAR PROGRAMARI Luni – Vineri 08:00 – 20:00
 • PROGRAM CONSULTATII IN URGENTA –   LUNI si MIERCURI 15.30- 19.30
 • Se poate solicita oricand programare urgenta si prin mail la programareurgenta@yahoo.ro – rugam mentionati numarul dvs de telefon -sau prin completarea formularului de mai jos.Deoarece veti fi sunat rapid de pe telefonul 0758 751 841  pentru stabilirea detaliilor programarii, va rugam sa raspundeti la telefon
Calendar is loading...
- Zile de consultatii

AICI NE GASITI

Str Magura Vulturului nr 75 sector 2 Bucuresti – zona Mihai Bravu/Iancului/Pantelimon

Multumesc pentru intelegere

FORUM

Buna ziua, caut urgent o recomandare la un gastroenterolog bun, si am avut sansa sa  dau peste siteul dvs. Ma pot programa de urgenta astazi?

Noi tinem zilnic locuri pentru programari de urgenta, si in general putem sa vedem bolnavul chiar in ziua programarii su in urmatoatele doua-trei zile. Sunati la numarul de pe site, si serviciul de programari va va programa cat se poate de repede (din cate stiu eu de dimineata mai era un loc liber)

Buna ziua. Sincer, cautam un gastroenterolog bun la Medlife sau Sanador, dar am vazut ca programarea dureaza. In plus. vazand cv-ul dvs, va rog daca se poate sa-mi souneti daca se poate sa ma programez de urgenta pentru maine la un control, deoarece am afalt un diagnostic, si nu prea stiu daca est grav sau nu, si nu am rabdarea sa astept, poate se si agraveaza boala.. Multumesc

Daca sunati astazi, sunt sanse ca sa fiti programat chiar maine.

Am sunat la programari si am vazut ca nu aveti locuri pentru programari obisnuite decat peste o luna, si nu imi explic cum puteti sa aveti locuri libere pentru maine la uetgenta, dar nu puteti avea locuri mai devreme pentru programari .. normale.

Deoarece avem numeroase solicitari de programare urgenta,  zielel de luni si miercuri le tinem special libere pentru cei care vor sa fie consultati rapid.Aceste locuri raman libere, chiar daca sunt solicitari .. normale, deoarece daca am stabilit ca putem onora urgentele in 1-7 zile, asa facem. Poate este rau pentru cei care vor sa se programeze .. normal, deoarece asteapta, dar sigur este bine pentru cei care au nevoie urgent de consultatie (au probleme de sanatate care necesita evaluare rapida din diferite motive), si astfel noi avem un program cu timp suficient pentru fiecare bolnav, fara suprapuneri.

 

6 Replies to “Programare de urgenta la consultatie”

 1. Buna seara ! In urma analizelor de laborator facute de 3 ori, ultimele rezultate:,GPT-76,3, GOT-151, GGT- 590, VSH 90, etc (desi internat si sub tratament rezultatele au oscilat ptr acelasi tip de analiza, insa mereu au fost mult peste limita maxima) dar si in urma a 3 ecografe efectuate de catre 3 medici,(ficat LSH diam Ap-8,2cm, diam CC-5,5cm, LDH-18 cm, contur boselat, structura micronodulara, VP-12mm, Colecist 7,8/2,4 cm, cu pereti ingrojati neregulati- peretele anterior pe o portiune de 5,2cm o grosime de 11mm, continut transonic, tatal meu este suspect de ciroza hepatica compensata, dar si de neoplasm de colecist, considerati ca suntem indreptatiti sa solicitam o consultatie de urgenta ? Va multumesc anticipat , si va doresc o seara frumoasa !

 2. Protocolul corect de diagnostic,urmarire si tratament al unui bolnav, il poate face doar medicul consultant (adica medicul care are toate datele necesare pentru a face aceste lucruri cat mai corect), tot el poate spune daca boala pacientului este grava sau nu, merge bine, este ameliorata, vindecata total sau partial, agravata, ce riscuri are, etc.
  Evaluarea medicala pe net este interzisa prin lege, tocmai datorita riscului de eroare dat de necunoasterea pacientului, practic pe net, un medic isi poate spuna parerea bazandu-se pe imaginatie, nu pe realitate, datorita lipsei examinarii medicale a pacientului.
  Date medicale care pot spune daca o boala este urgenta medicala sunt
  -Anamneza
  -Examinarea pacientului-
  -Eventualele analize medicale
  Neavand toate datele, eu nu va pot spune daca este sau nu urgenta medicala,dar medicul consutlant paote evalua mult mai corect situatia
  Cu stima

 3. Am inteles, Eu am sunat pentru programare, indiferent daca urgenta sau normala, la numerele afisate, dar din pacate nu a raspuns nimeni desi telefoanele au sunat, apoi am solicitat o programare online, sper sa avem noroc, altfel o sa insist cu programarile pana reusesc.
  Va multumesc pentru raspuns, dar si pentru promptitudinea acestuia, este de apreciat ca raspundeti la solicitarile/intrebarile online ale oamenilor in timp cat se poate de scurt !

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus