Daca aveti astfel de probleme va puteti programa pentru o a doua opinie medicala la Dr Ditoiu, medic cu 30 de ani de experienta la Spitalul Fundeni. Secretariat 0758751841 (8-20)

Consultatie gastroenterologie?

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian, medic specializat in gastroenterologie , endoscopie digestiva si hepatologie, medic primar boli interne,  cu peste 37 de ani de practica medicala, incepand cu stagiatura (in Bucuresti la spitalele “Dr I Cantacuzino”, Colentina), medicina de familie la tara, rezidentiat la Institutul National de Expertiza medicala si Recuperarea a Capacitatii de munca Bucuresti si Institutul National de Medicina Sportiva, medic specialist si primar de peste 26 de ani si terminand cu doctoratul in stiinte medicale.

Am experienta de peste 27 de ani la Spitalul Fundeni ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale ,avand si activitate didactica, fiind sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti,

De o perioada ofer consultatii medicale cu plata in scop de diagnostic, second opinion  in sistem  privat in Bucuresti la clinica Sante.

In articolul urmator va voi prezenta cateva date despre indicatiile consultului gastroenterologie in functie de situatiil pe care le intalnesc relativ frecvent la bolnavii pe care ii consult la spital sau in sistemul privat.

Cele mai frecvente situatii pe care la vad la consultatii si pentru  care va puteti programa sunt urmatoarele

In aceste situatii, o consultatie v- ar putea ajuta la precizarea unui diagnostic corect.

Ce trebuie sa faci atunci cand ai o problema de gastroenterologie (esofag, stomac, intestine, ficat, pancreas, colecist, etc)?Cand  trebuie sa mergi la medic cand ai probleme digestive?

Nu se poate spune care este  perioada de asteptare de cand apare boala pana cand apar simptomele sau pana cand  trebuie sa te ingrijorezi sau durata a simptomelor care ar trebui sa va ingrijoreze deoarece situatie difera de la bolnav la bolnav. Problema cea mai importanta este ca aceleasi simptome dau numeroase boli digestive sau chiar fare legatura cu aparatul digestiv, de aceea sunt posibile confuziile de diagnostic. Acest risc face necesar consultul medical pentru precizarea diagnosticului corect in fiecare caz  in parte, deoarece fiecare evolueaza in felul lui, (vad destul de des pacienti cu boli serioase diagnosticate intamplator, in lipsa oricaror simptome ingrijoratoare).

Pentru linistea dvs cred ca este mai bine sa faceti o  evaluare medicala care sa arata ca nu aveti ceva ingrijorator , deci mai bine platiti o consultatie degeaba,  decat sa o faceti prea tarziu .Cel mai corect lucru este sa faci asa cum faci cand observi ca se scurge putin ulei la masina , nu o lasi sa crape motorul ci  mergi la mecanic. Este normal sa ai aceeasi grija de propriul organism, mai ales ca piesele de schimb  nu exista.. Cu bani nu poti sa iti cumperi sanatate, poti doar beneficia de o ingrijire medicala mai buna.

Care este cel mai bun tratament si regim pentru bolie digestive?

In privinta tratamentelor medicale, nu exista tratament bun si tratament rau, exista scheme de tratament corecte in fiecare boala, chiar mai multe scheme corecte pentru aceeasi boala. Problema este ca fiecare bolnav are anumite caracteristici, anumite.. sensibilitati care fac ca o schema de tratament corecta sa i se potriveasca mai bine, iar alta mai putin bine. Medicul curant trebuie sa aleaga schema care i se potriveste cel mai bine bolnavului pe care il are in fata sa. Pentru a recomanda aceasta schema terapeutica potrivita unui anumit bolnav, medicul este ajutat de lucrurile pe care le-a invatat in cei 6 ani de facultate, in anii de rezidentiat, de datele teoretice din studiile clinice, dar si mai mult il ajuta experienta medicala (ca de altfel in orice alta meserie) si luarea in calcul a tuturor caracteristicilor bolnavului pe care il consulta. Daca toti bolnavii cu o anumita boala s-ar trata la fel, se poate lua o schema de tratament de pe internet, si se rezolva problema, fara sa iei in calcul riscurile tratamentului si ale bolii la persoana respectiva..

Despre mine

Sunt Dr Ditoiu M Alecse Valerian, medic primar boli interne, gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, sunt doctor in medicina cu peste 37 de ani de practica medicala, incepand cu medicina de familie la tara si terminand cu doctoratul.

Am 30  de ani de experienta in cel mai mare spital din Romania, Spitalul Fundeni ingrijind cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale si cca 30 de ani la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti.

De peste 10 ani am mai multe siteuri care ofera gratuit informatii medicale celor interesati in mii de articole redactate la un nivel de intelegere mediu www.hepatite.ro, www.despreboli.ro, www.clinicagastroenterologie.ro si www.helpme.ro. Sunt mii de ore de munca de adunare a materialelor, redactare, verificare si reverificare a textelor si punere la zi a articolelor medicale (care trebuiesc aduse la zi permanent)

De ceva timp am un cabinet de consultatii gastroenterologie si hepatologie in clinica Sante Bucuresti.

Daca  aveti nevoie  de o a doua opinie medicala pentru problemele dvs de sanatate, puteti solicita o programare la consultatie pentru dr Ditoiu  la numarul de telefon de pe site 0758 751 841,  sau direct apasand butonul din josul ecranului stanga al telefonului mobil. In dreapta aveti butonul cu harta localizarii clinicii, sau prin formularul de solitare programare on line care este in partea dreapta sus a paginii de web

 

7 comentarii la „Consultatie gastroenterologie?

  1. Buna ziua domnule doctor m-ar interesa si pe mine sa stiu daca cumva se poate sa va deplasați si in al oraș pt a putea vedea
    si consulta un pacient aflat internat in spital suferind de ciroza umeda….precizez ca este o urgenta si avem nevoie d sfatul dumneavoastra..Multumesc

  2. Buna ziua d-le doctor.Am transaminazele marite si am fost la dr gastroent.si mi-a gasit ceva pietre mici la fiere,ficatul este normal,putin gras si 5 cm omogen.mo-a dat tratament pt 3 luni cu Omega 3 cu Vit. Evit;,Stoptoxin;Bileclar ;Hepaid Forte .Mi-a zis 3 luni sa fac acest tratament ,dupa care repet analizele si daca tot ies marite transaminazele trebuie operata fierea.Dar eu nu am probleme adica simptomele de amar in gura dim.sa ma doara capul….Oare nu trebuie facute alte investigatii?? Va rog sa ma indrumati..ce investigatii trebuie sa fac?? Va rog din suflet.Multumesc tate mult.

  3. Buna dimineața dl doctor.Acum 7 ani mami a fost operata de colecist laparoscopic.De curând a observat că ainceput sa o înțepe locul operației.DE ce?

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROGRAMARE
CLINICA harta
%d blogeri au apreciat: