Programare de urgenta la consultatie

Datorita numarului mare de solicitari, in acest moment perioada de asteptare pentru consult este obisnuit  de 14 -31 de zile de la solicitare.

 

Consultatie de urgenta

Am constatat ca sunt persoane care vor o programare rapida din motive diferite (plecare din localitate, nerabdare, teama de diagnosticul presupus, sunt deja in Bucuresti si vor sa plece in provincie iar revenirea la un consult inseamna drum si bani in plus, vor rapid o doua opinie medicala, etc).Nu vorbim de urgentele medicale (hemoragii digestive, come hepatice ,etc) care trebuie neaparat sa ajunga la un spital.

Pentru rezolvarea acestor solicitari de consult rapid exista   acum posibilitatea de programare cu taxa de urgenta, noi adaptandu-ne programul in functie de solicitarile dvs .

Astfel zilele de luni si miercuri sunt destinate exclusiv programarilor de urgentelor, si incercam sa tinem unul-doua locuri pentru astfel de programari rapide si in zilele de marti, si joi. Deci practic puteti fi consultat in 1-10 zile din momentul solicitarii programarii,

Pretul unei consultatii programate in urgenta este de 300 lei.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate cere un sfat medical si pe baza documentelor medicale ale pacientului

TELEFON PENTRU PROGRAMARI  031.630.4945.

Cu o zi inainte de consultul medical veti fi sunat pentru a confirma faptul ca veniti la un consult medical. Lipsa confirmarii programarii la consult inseamna renuntarea la programare, iar pe locul ramas liber va fi programata in urgenta o alta persoana (telefonul de confirmare ne ajuta pe noi sa redistribuim locurile libere aparute atunci cand cineva nu confirma prezenta la consult si sa reducem perioada de asteptare a celor care asteapta consultul).

 • ORAR PROGRAMARI Luni – Vineri 08:00 – 20:00
 • PROGRAM CONSULTATII  .. normale   MARTI si JOI 15.30- 19.30
 • Consultatiilor programate in urgenta- luni si miercuri
 • Se poate solicita oricand programare urgenta prin mail la programareurgenta@yahoo.ro – rugam mentionati numarul dvs de telefon -sau prin completarea formularului de mai jos.Deoarece veti fi sunat rapid pentru stabilirea detaliilor programarii, va rugam sa raspundeti la telefon
Calendar is loading...
- Zile de consultatii

AICI NE GASITI

Str Magura Vulturului nr 75 sector 2 Bucuresti – zona Mihai Bravu/Iancului/Pantelimon

Daca ati avut probleme cu programarile, va rugam se le semnalati aici la comentarii, ne ajutati in ameliorarea activitatii noastre spre satisfactia dvs.

Multumesc pentru intelegere

6 Replies to “Programare de urgenta la consultatie”

 1. Buna seara ! In urma analizelor de laborator facute de 3 ori, ultimele rezultate:,GPT-76,3, GOT-151, GGT- 590, VSH 90, etc (desi internat si sub tratament rezultatele au oscilat ptr acelasi tip de analiza, insa mereu au fost mult peste limita maxima) dar si in urma a 3 ecografe efectuate de catre 3 medici,(ficat LSH diam Ap-8,2cm, diam CC-5,5cm, LDH-18 cm, contur boselat, structura micronodulara, VP-12mm, Colecist 7,8/2,4 cm, cu pereti ingrojati neregulati- peretele anterior pe o portiune de 5,2cm o grosime de 11mm, continut transonic, tatal meu este suspect de ciroza hepatica compensata, dar si de neoplasm de colecist, considerati ca suntem indreptatiti sa solicitam o consultatie de urgenta ? Va multumesc anticipat , si va doresc o seara frumoasa !

 2. Protocolul corect de diagnostic,urmarire si tratament al unui bolnav, il poate face doar medicul consultant (adica medicul care are toate datele necesare pentru a face aceste lucruri cat mai corect), tot el poate spune daca boala pacientului este grava sau nu, merge bine, este ameliorata, vindecata total sau partial, agravata, ce riscuri are, etc.
  Evaluarea medicala pe net este interzisa prin lege, tocmai datorita riscului de eroare dat de necunoasterea pacientului, practic pe net, un medic isi poate spuna parerea bazandu-se pe imaginatie, nu pe realitate, datorita lipsei examinarii medicale a pacientului.
  Date medicale care pot spune daca o boala este urgenta medicala sunt
  -Anamneza
  -Examinarea pacientului-
  -Eventualele analize medicale
  Neavand toate datele, eu nu va pot spune daca este sau nu urgenta medicala,dar medicul consutlant paote evalua mult mai corect situatia
  Cu stima

 3. Am inteles, Eu am sunat pentru programare, indiferent daca urgenta sau normala, la numerele afisate, dar din pacate nu a raspuns nimeni desi telefoanele au sunat, apoi am solicitat o programare online, sper sa avem noroc, altfel o sa insist cu programarile pana reusesc.
  Va multumesc pentru raspuns, dar si pentru promptitudinea acestuia, este de apreciat ca raspundeti la solicitarile/intrebarile online ale oamenilor in timp cat se poate de scurt !

Aici puteti posta un comentariu referitor la tema articolului de mai sus