Scopul site-ului

 • Acest site se adreseaza in special pacientilor fara studii medicale – de aceea folosesc un limbaj accesibil.
 • Scopul este de a-i informa referitor la bolile sau simptomele lor prin postarea de informatii teoretice despre boli care se pot aplica sau nu la un anumit caz real.
 • Daca ati accesat site-ul avand o problema de sanatate nerezolvata si doriti opinia noastra personalizata la problema dvs, va puteti programa pentru consult sau internare in spital (acesta fiind al doilea obiectiv al site-ului)
 • Daca ati accesat site-ul pentru o problema de medicala si nu ati gasit date teoretice despre ea pe site, puteti folosi forumul pentru a solicita date teoretice suplimentare.
 • Site-ul nu are scopul de a inlocui, verifica sau modifica recomandarile consultului medical, care este indispensabil pentru un diagnostic corect si complet.
 • Nu se ofera evaluari medicale, consultatii, sau indicatii de tratament pe site, acesta nefiind abiitat pentru acest fel de activitate medicala. Pentru consult virtual puteti apela la alte siote-uri, iar pentru consult in centrul privat va puteti  programa aici
 • Orice tip de tratament medical trebuie prescris doar de catre medic, referirile la tratament postate pe site fiind doar informative.
 • Utilizarea medicamentelor din proprie initiativa, este sub responsabilitatea exclusiva a pacientului, exonerand de resposabilitate orice structura medicala, inclusiv acest site. Utilizatorii sunt singurii responsabili de modalitatea de intelegere , non-intelegere, utilizarea sau neutilizarea informatiilor de pe www.hepatite.ro.
 • Atentionam ca orice decizie asupra starii de sanatate luata pe baza informatiilor generale (web, presa, tv, telefon, etc), fara consultarea directa medicala, este potential periculoasa pentru propria sanatate, putand intarzia, uneori ireversibil, diagnosticul si tratamentul bolii.
 • In cazul in care considerati ca simptomele dvs reprezinta o urgenta medicala, este recomandabil sa sunati medicul dvs sau un serviciu de urgenta sausa vaprogramati la noi la consult! Intarzierea diagnosticului si autotratamentul pot fi uneori fatale!
 • Utilizarea acestui site, inseamna implicit acceptarea conditiilor mentionate.
 • Daca nu acceptati aceste conditii, nu utilizati informatiile de pe acest site.
 • Modificarea termenilor si conditiilor site-ului poate fi facuta oricand de catre proprietar, noua versiune fiind valabila odata cu postarea pe site (data ultimei editari).

Va multumim pentru intelegere

Dr AV Ditoiu, medic specialist medicina interna si gastroenterologie Spitalul Fundeni Clinica medicala

Daca datele de pe site nu v-au lamurit, si doriti o programare la un consult medical, il puteti solicita completand formularul de mai jos

[CONTACT_FORM_TO_EMAIL]

Un comentariu

 1. Va multumesc pentru initiativa, de a exlica mai pe intelesul „omului de rand” cat mai multe boli considerate periculoase. De obicei cand termenii nu sunt intelesi apare panica, asa cum se intampla in cazul parintilor mei, respectiv al tatalui meu care a fost diagnosticat cu ciroza hepatica, si evident a avut si hemoragie.
  Consecintele consumului de alcool erau de asteptat, mai devreme sau mai tarziu, dar citind pe site-ul dvs, consideram ca exista speranta daca se face ceea ce trebuie, si chiar daca boala va fi mereu prezenta, poate fi „pacalita”.

Lasă un răspuns